Herplaatser Achiel

Achiel (geboortenaam: Mauro) Reu - ° 6/12/2013

Contacteer Patty voor een kennismaking: 0472/97.23.64

Vriendelijk, zeer intelligent, niet nerveus of agressief. Hij is geen waakhond, blaft als er bezoek toekomt en zal ze enthousiast onthalen. Hij begrijpt volgende bevelen: Af, lig, zit, blijf, rol, breng, pootje, zoek de bolle en pootjes om op zijn rug te liggen om zijn pootjes af te drogen. In huis is hij zeer rustig en kan zeker 10u vrij in huis alleen blijven waarbij hij niets stuk maakt of blaft en is steeds proper. Hij vindt een ritje met de wagen leuk en speelt graag, onder toezicht, met kinderen. Hij kan enkel aan de leiband wandelen zonder hevig te trekken maar moet toch regelmatig tot orde geroepen worden. Hij moet ook steeds rechts van mij lopen.

 

Het grote nadeel van Achiel is dat hij een overheersend jachtinstinct heeft. Hij heeft een omheinde tuin nodig maar blijft niet graag alleen buiten, hij volgt me overal:douche, keuken, wc, … Hij krijgt nooit eten aan tafel en eet pas als ik klaar ben. Hij eet twee keer per dag honden brokken gemengd met een weinig hondenvlees uit blik. Grote vogels zoals duiven, kippen en katten zijn bij hem niet veilig met andere honden komt hij meestal wel overeen.

 

Achiel was het beste maatje  van mijn overleden echtgenoot. Hij zat in een rolstoel en was meestal thuis. Nu ik met hem alleen ben hebben we het moeilijk omdat ik te weinig thuis ben. Ik werk fulltime. Tijdens mijn vrije dagen ga ik met mijn paard rijden en boodschappen doen. Als ik in mijn niet omheinde tuin werk moet hij noodgedwongen ook alleen binnen blijven soms maak ik hem dan vast aan een lange touw. We zijn dikke vrienden geworden en hij is voor mij een prima gezelschap maar onze levensstijl passen niet bij elkaar, ik moet hem te vaak alleen laten.

 

Ik zoek een ECHTE dierenvriend met tuin en een goed baasje met veel vrije tijd om voor hem te zorgen. We zullen allebei zeker treuren!

 

Indien je graag Patty & Achiel wil helpen, dan mag je contact opnemen met Patty (0472/97.23.64)

Puppies

Welsh puppies?

Op dit moment is er een gelegenheidsnestje in België. Voor officieel herkende kennels verwijzen wij graag door naar onze Noorderburen voor onze schattige rood-wit-voeters: Jolanda in 't Groen (Kind of Magic) en Geertje Aardema Fan 't Detica. Heb je een vraag over je viervoeter die net bij jou in huis is komen wonen? Kan je altijd terecht bij je fokker, bij onze facebookgroep of misschien helpt onze puppybrochure je wel op weg.

zerz

          Bwssf-Secretaris@telenet.be                     

 

Puppybrochure

Zo'n nieuwe viervoeter in huis, dat is een hele aanpassing. Daarom hebben we een puppybrochure gemaakt om deze verandering beter in beeld te krijgen. Je kan hem online lezen of downloaden.

© 2016 - 2021 by BWSSF.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now